Local time: 08:11 pm
Strada Principală 277, sat Glod
0744 286 639

Strada Principală 277, sat Glod

0744 286 639

Politica de confidențialitate a site-ul Glodeanca.ro

 

Ultima actualizare: 30.05.2023

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza site-ul Glodeanca.ro, deținut și operat de firma GLODEANCA SRL. Accesul și utilizarea acestui site implică acceptarea deplină și necondiționată a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

  1. Drepturi de proprietate intelectuală: a. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafică, logo-uri, imagini, clipuri audio și video, aparțin GLODEANCA SRL sau sunt utilizate în conformitate cu licențele deținute de noi. b. Utilizatorilor li se acordă o licență limitată, non-exclusivă și nerambursabilă pentru a accesa și utiliza conținutul acestui site în scop personal și nelucrativ. Orice altă utilizare a conținutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris prealabil al GLODEANCA SRL.

  2. Utilizarea site-ului: a. Utilizarea acestui site este destinată exclusiv scopurilor legale și în conformitate cu acești termeni și condiții. b. Nu sunteți autorizat să utilizați acest site într-un mod care ar putea provoca daune, interferențe sau perturbări ale funcționării normale a site-ului sau ale serviciilor conexe. c. Este interzisă utilizarea site-ului în scopuri frauduloase sau ilegale.

  3. Confidențialitatea datelor: a. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și prelucrare a datelor. Vă rugăm să consultați politica de confidențialitate disponibilă pe site pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale.

  4. Responsabilitatea utilizatorului: a. Utilizarea acestui site se face pe propriul risc. GLODEANCA SRL nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele daune sau pierderi suferite în urma utilizării acestui site. b. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a datelor dumneavoastră de autentificare (dacă există) și sunteți de acord să nu dezvăluiți aceste date terților.

  5. Legături către site-uri terțe: a. Acest site poate conține legături către alte site-uri web deținute și operate de terțe părți. GLODEANCA SRL nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri și nu le susține sau le recomandă în niciun fel.

  6. Modificări ale termenilor și condițiilor: a. GLODEANCA SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment acești termeni și condiții. Orice modificare va fi publicată pe acest site și va intra în vigoare imediat după publicare. Utilizarea continuă a site-ului după modificări reprezintă acceptarea dumneavoastră a noilor termeni și condiții.

  7. Contact: a. Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau feedback cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site-ul Glodeanca.ro.

Vă mulțumim pentru utilizarea site-ului Glodeanca.ro

Call Now Button