Local time: 08:22 am
Strada Principală 277, sat Glod
0744 286 639

Strada Principală 277, sat Glod

0744 286 639

REZERVĂRI

REZERVĂRI

Pentru a rezerva o cameră, vă rugăm să completați formularul atașat mai jos. Acesta conține toate detaliile necesare pentru a ne asigura că vă oferim camera potrivită nevoilor și preferințelor dumneavoastră. După completarea și trimiterea formularului, vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a confirma rezervarea și pentru a discuta detaliile suplimentare.

Pentru alte informatii vă stăm cu drag la dispoziție.

Tarife de recepție cazare cu mic dejun

Cameră dublă fără balcon: 540 RON/noapte
Camera dublă/twin cu balcon: 580 RON/noapte
Apartament: 690 RON/noapte
În perioada 28 iunie – 1 septembrie 2024 preluăm rezervări individuale.
În afara acestui interval, preluăm rezervări doar pentru grupuri de minim 14 persoane, pentru minim 2 nopți.

Pentru a vă rezerva o cameră, vă rugăm să completați formularul atașat mai jos care conține toate detaliile necesare pentru a ne asigura că vă oferim camera potrivită nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Vă rugăm să specificați data sosirii, data plecării, numărul de persoane și orice cerințe speciale pe care le aveți, cum ar fi preferințe privind tipul de cameră sau alte servicii de care doriți să vă bucurați în timpul șederii.

După completarea și trimiterea formularului, vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă confirma rezervarea și pentru a discuta detaliile suplimentare. În cazul în care aveți întrebări sau neclarități cu privire la formularul de rezervare sau la serviciile pe care le oferim, așteptăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a vă asigura că aveți o ședere minunată în pensiunea noastră rustică. Rezervă experiența tradițională Glodeanca!

Tarife de recepție pentru cazare cu mic dejun

Cameră dublă fără balcon:

510 RON/noapte

Camera dublă/twin cu balcon:

550 RON/noapte

Apartament:

645 RON/noapte

În perioada 1 iulie – 31 august 2023 preluăm rezervări individuale.

În perioada 1 septembrie – 17 decembrie 2023 se fac rezervări pentru grupuri de minim 14 persoane, pentru minim 2 nopți.

      Call Now Button